学生期間外健康診断 Out of Term Health Checkup

令和3年度10月入学生等を対象として、11月2日(火)〜11月11日(木)の間、学生期間外健康診断を実施致します。
新型コロナリスクを避けるためWeb問診のみの受検とすることも認めます。Web問診登録を入学予定者サイトで入力してください。

An extraordinary health checkup will be provided from November 2nd(Tue) through 11th (Thur), 2021 for the students who enter Kyoto University in October 2019.

WEB 問診入力  WEB questionnaire

受検日の前日中までに学内ネットワークから下記「WEB問診ログイン(学内限定)」ボタンより、問診票への入力を行なってください。

10月21日(木)より、WEB問診登録を開始いたします

事前のWeb問診入力がない場合は、会場設置の専用タブレット端末にて回答いただきます。

専用端末の台数が限られており、会場での回答は長時間の待ち時間が予想されますのでご注意ください。

Web問診には学内ネットワーク(KUINS)および学内無線LAN(KUINS-Air)に接続されたPC・スマートフォン等からのみアクセス可能となっております。設定の詳細につきましては、情報環境機構のウェブサイトをご参照下さい。

The medical questionnaire needs to be filled out online by the day before the checkup date by KUINS or KUINS-Air.

If you cannot successfully access the site or answer the questionnaire, you can use the on-site PC to answer the questionnaire just before the checkup. On that case, you may have to wait for some time due to the limited number of the PCs.

WEB問診登録方法(2021年10月21日(木)~)

1. WEB問診ログイン(学内限定)ボタンをクリックし、ログイン画面でECS-IDおよびパスワードを入力して下さい。
  2. WEB問診マニュアル(PDF)に従って操作してください。
WEB問診ログイン
【学内限定】
WEB問診マニュアル

How to answer the WEB questionnaire(from 21/10/2021)

1. Click the WEB Questionnaire site login (The university LAN limited access) and input your ECS-ID and passwords.
  2. Check the manual for information on how to answer the WEB questionnaire.

お問い合わせ Information