新型コロナウィルス感染症に関する情報 Information about the novel coronavirus(2月26日更新)

学内の方は下のボタンクリックして学内の方向けの情報をご覧ください。(学内アクセス限定)
please press the button below for the information for the current students and staff.(You must be connected to the university network KUINS or KUINS-Air.)
学内の方向け情報
Information for the current Students & Staff